Design, Livstil, Sport, Stil

Oplev en cykelferie

Cykling er en fremragende måde at slappe af, når du træder gennem landskabet, er dit sind befriet for arbejdets bekymringer. Den gentagne pedalhandling bliver anden natur.

At tage din cykel med på ferie kan bringe dig til en større afslapningstilstand, da du tager meget fortjent fri fra arbejde. Der er mange pakkede ture tilgængelige, hvor du kan ride fra by til by, hotelværelse til hotelværelse. Alternativt kan du planlægge din egen spændende rundvisning i det ferieregion, du vælger

Når du planlægger en cykelferie, skal du huske at oprette en tjekliste over det cykeltøj, du har brug for. Cykelsko, gode solbriller, cykelhjelm, et par par cykelshorts og cykeltrøjer bør se dig igennem, og husk at pakke et par ekstra rør, et punkteringssæt og en pumpe. Hvis du overnatter på et bed & breakfast eller hotel, kan du vaske shorts og trøjer.