Design, Livstil, Stil, Udsmykning

Vandfontæner kan være en god designidee til dit kontorindretning

Der er ubegrænsede typer, stilarter og størrelser af springvand til at imødekomme ethvert design eller billede. Leder du efter en lille vandfunktion til kontor desktop? Start med et simpelt stykke af akryl eller harpiks. De er billige og en fantastisk måde at opleve de visuelle, auditive og stressaflastende aspekter af blidt kaskende vand. Du kan altid bevæge dig op til større stykker, når du bevæger dig op ad stigen!

Hvis du ønsker at gøre et stort indtryk i en lobby eller imponere erhvervskunder, er skifer eller marmor-springvand en sikker måde at afsløre din klasse og sofistikering på. Dyrere end deres mindre brødre kan kvalitetsstenfontæner indrammet i naturligt kobber eller rustfrit stål anskaffes for et par hundrede dollars og op til et antal tusinder afhængigt af din smag og det billede du forestiller dig.

Uanset stilen på din arbejdspladsindstilling er der et springvand, der passer til det billede, du vil projicere, og som giver et stykke kunst, der altid skifter.

At bringe de beroligende lyde fra en vand springvand ind på dit kontor er en fantastisk måde at hjælpe dig med at håndtere de hektiske krav fra din succesrige karriere.

At tage et par minutter hele dagen og absorbere den naturlige strøm af vand i et attraktivt kar kan være ekstremt forfriskende. Selv mens du laver papirarbejde eller foretager telefonopkald, kan du høre og se den kontinuerlige og beroligende vandcyklus bevæge sig gennem springvandet. Den sindsro, du finder i naturen, kan være en del af dit hverdagsliv på kontoret, hvor du har mest brug for det.