Design, Udsmykning

Forbedre din kontorindretning med antikke kompasser

Antikke kompasser er unikke, idet de kan bruges dobbelt som en retningsbestemt hjælp såvel som et dekorativt stykke. Med hensyn til dekorationsgenstande i alderen og årgangen er antikke kompasser blandt de genstande, der aldrer bedst. Denne yndefulde ældning skyldes højst sandsynligt kvaliteten af ​​fabrikatet såvel som metalstyrken. Forudsat at antikke kompasser ville blive brugt i hårdt terræn, uanset om det var på land eller til søs, skabte producenterne af disse genstande dem til at holde. Dobbeltbelagt metal hjalp antikke kompasser til at vare så længe som de har i dag. Sølv og messing var to meget populære metaller i løbet af denne tid.

Landbaserede antikke kompasser var tilbøjelige til at afvige meget fra de kompasser, der var beregnet til brug på havet. Havvand og rusten, det bragte med sig, var et stort problem, og kompassets metal blev ofte behandlet med intens varme og kulde for at temperere det. Antikke kompasser af havet blev næsten altid lavet af et derivat af messingmetal, da messingen iboende modstod alle former for havvandsrust. Træacenter blev også brugt i stedet for keramik for at passe til det overordnede tema for et havkompas. For at forhindre, at havkompasser glider ud af lommerne, blev kæder fastgjort til deres kroppe.