Design, Livstil

Tips til indendørs cykeltræning

elvom intet kan sammenlignes med spændingen ved cykeltræning udendørs, kan du få alle de sundhedsmæssige fordele ved indendørs cykling, som du ønsker. Med den teknologi, som indendørs cykelcykler har i dag, kan du stort set simulere, hvad du typisk ville opleve, når du er på farten.

Cykling indendørs er et vidunderligt alternativ for dem, der står over for kolde vintertemperaturer, hyppig regn eller utrolig varme temperaturer. Uanset hvad der foregår udendørs, kan du altid vende dig til indendørs cykling. Når du er indendørs, har du kontrol. Du kan vælge fra en bred vifte af modstandsniveauer med de fleste cykler for at få en så intens træning, som du vil.

Mens du helt sikkert kan få en meget effektiv træning fra indendørs cykling, kan nogle synes, det er ret kedeligt i forhold til at være udendørs. Resultatet er, at mange ikke skubber sig lige så hårdt eller har svært ved bare at komme i gang.

En tilgang er at holde din træning relativt kort. Når du kommer i gang, skal du se, om du kan komme igennem 5 minutter, derefter 10 minutter osv. Hvis der er 10 minutter, hvor du vil stoppe, så være det. Men det er nøglen at blive vant til indendørs cykling. Nogle mennesker sammen med træning bruger også protien shakes, fruit shakes, Cbd, –Læs mere om det og andre vitaminer for at holde deres energiniveau højt.

Træn kun flere gange hver uge. Træning hver eneste dag vil kun gøre det vanskeligere. I stedet for at tage en restitutionstur på en given dag, skal du tage fridagen. At give dig selv en mental pause, når det er nødvendigt, hjælper dig med at forblive motiveret i det lange løb.

Hvis du beslutter at træne i en kortere periode, skal din intensitet være højere for at få en kvalitets træning. Intervalltræning er ideel til indendørs, fordi du har fuld kontrol over kadence, effekt og puls.

Hvis du ikke ejer en indendørs cykelcykel, har du to andre muligheder. Den ene er træner, og den anden er ruller.

Mens der er fordele og ulemper ved hver, foretrækker nogle den naturlige følelse af at køre på ruller. Det simulerer ridning udendørs mere end en træner, fordi det kræver, at du opretholder balance. På bagsiden holder en træner cyklen i nøjagtig samme position under hele træningen.

Når det er sagt, er en træner overlegen med hensyn til sikkerhed og intensitet i en træning. Begyndere kan drage fordel af en træner på grund af dette.

Hvis du er erfaren, vil du sandsynligvis opleve, at det er sjovere at køre på ruller, fordi du virkelig skal koncentrere dig om at holde din balance.